MindsBehindMeat_logo

“JEG SYNES, DET ER ENORMT SPÆNDENDE, AT DER ER SAMMENSPIL MELLEM ØKONOMI OG TEKNIK”

 

Anders, Maskinmester i Danish Crown.

 

Hvad gør branchen unik?

 

Om du er god med dine hænder eller bedre ved skrivebordet er ikke afgørende.
For uanset om du drømmer om en karriere med teknik, håndværk, handel, udvikling eller måske forskning, er den danske kødbranche din dør til muligheder uden ende. For når du arbejder med fødevarer, er det kun fantasien, der sætter grænser.

Forarbejdelse af fødevarer er en verden af moderne maskiner og toptunet teknologi. Det skal udvikles. Det skal betjenes. Det skal vedligeholdes. Det skal markedsføres og sælges. Det kræver dygtige smede, elektrikere og teknikere.
Det kræver ingeniører og maskinmestre. Det kræver IT-profiler. Det kræver slagtere. Det kræver profiler, der kan tænke kommercielt. Det kræver – dig!

MindsBehindMeat_logo

Se filmen

Kompleksitet

Verdensklasse

Bæredygtig

Muligheder

KOMPLEKSITET

#NYTEKNOLOGI

Tænder du på teknik, nye teknologier og store maskiner, er en karriere i kødbranchen det helt rigtige sted for dig. For begavet brug af maskineri har i de sidste mange år været selve fundamentet for vores succes. Og det stopper aldrig. Tværtimod. Vores setups og løsninger bliver stadigt mere komplekse. Det skyldes, at vi løbende griber mulighederne for at anvende nye teknologier og integrere dem i det, vi ved, der allerede virker.
Om du er mest til software eller hardware er ikke afgørende, for du kan få det hele hos os.

TILMELD DIG INTERESSEBANKEN

Er du interesseret i at høre nærmere om karrieremuligheder i kødbranchen? Så tilmeld dig vores interessebank og få mails om event, nyheder og meget mere.

Tilmeld