Hvorfor
kødbranchen?

Hvorfor gøre karriere med kød på?

 

Når dansk bacon er kendt som kvalitet af første klasse, er det resultatet af mange års arbejde. Det er summen af tonsvis af gode ideer og hænder, der er skruet rigtigt på. Sådan skal det også være de næste mange år, og derfor mangler vi dig.

Men du skal ikke gøre det for vores skyld. Du skal selvfølgelig gøre det for din egen. For her kan du få hele pakken.

Vælg din vej

Uanset hvilken vej, du vælger, er det aldrig en endestation. Ser du dig selv som specialist, og vil du gerne være den bedste til det, du gør, er der altid noget nyt at lære. Er du på et tidspunkt klar til nye udfordringer, er der masser af muligheder for at skifte spor, fx ved at videreuddanne dig eller rotere job.

International karriere

Tænker du internationalt, kommer du ind i branche, hvor langt de fleste produkter sælges til udenlandske virksomheder. Dialog og samarbejde over landegrænser er derfor hverdag i mange job.
Lige nu står vi over for nogle af de mest spændende opgaver nogensinde. Vi skal give vores vigtige bidrag til blandt andet løsning af klimaudfordringer og fødevaremangel i en verden i vækst, hvor der hele tiden bliver flere munde at mætte.
At være med helt fremme på alle områder er derfor helt afgørende. Har du det rigtige mindset til at sætte dagsordenen i en branche, hvor verdensklasse er målet?

Kompleksitet

Verdensklasse

Bæredygtig

Muligheder

KOMPLEKSITET

#NYTEKNOLOGI

Tænder du på teknik, nye teknologier og store maskiner, er en karriere i kødbranchen det helt rigtige sted for dig. For begavet brug af maskineri har i de sidste mange år været selve fundamentet for vores succes. Og det stopper aldrig. Tværtimod. Vores setups og løsninger bliver stadigt mere komplekse. Det skyldes, at vi løbende griber mulighederne for at anvende nye teknologier og integrere dem i det, vi ved, der allerede virker.
Om du er mest til software eller hardware er ikke afgørende, for du kan få det hele hos os.