Karrieremuligheder

Utallige karrieremuligheder

Med 60.000 mennesker i spil siger det sig selv, at der er mange karriereveje i den danske kødbranche. Rigtig mange.

Har du særlig interesse for teknologi og IT, kan du komme til at arbejde med noget af det mest avancerede udstyr i verden. Som fx elektriker, industritekniker, maskinmester eller automatiktekniker kan du være med til at holde verdensklasse produktionsudstyr i topform.

Vil du være en del af fremtiden

Er du ingeniør eller maskinmester kan du også være med til at udvikle fremtidens udstyr. For i mange år har vi i Danmark været blandt de, der satte dagsordenen inden for kompleks produktionsteknologi. Ikke mindst når det gælder bæredygtig udnyttelse af ressourcer.

Er du mere til det kommercielle, kan du udfolde din viden i hele værdikæden. Du kan være med til at sælge, forhandle og indgå aftaler på højt niveau og til store millionbeløb. Du kan være med til at profilere og markedsføre produkter til både andre virksomheder og forbrugere. Eller du kan være den, der udvikler optimale logistikløsninger på tværs af funktioner, virksomheder og landegrænser.

Kan du dit håndværk?

 

Vil du allerhelst have fingrene i selve produktet – kødet og fødevaren – har du selvfølgelig alle muligheder som slagter eller forædler. Og skulle du være mere interesseret i kød på molekyleniveau, er der muligheder inden for forskning og R&D.

TILMELD DIG INTERESSEBANKEN

Er du interesseret i at høre nærmere om karrieremuligheder i kødbranchen? Så tilmeld dig vores interessebank og få mails om event, nyheder og meget mere.

Tilmeld