Hvorfor synes du, at kødbranchen er en spændende branche?
Jeg har altid været fascineret af kødbranchen, da det er en branche, der i en eller anden form vedkommer alle mennesker. Branchen opererer på kryds og tværs af landegrænser, og jeg synes, det er rigtig spændende at opleve de forskelle, der er på forskellige lande. Man får et utroligt bredt indblik i andre kulturer, samt hvilke problemstillinger forskellige lande og verdenskontinenter står overfor, når det kommer til fødevarer. Hvis der f.eks. opstår svinepest et sted, så er det et rigtig alvorligt problem, som involverer kødbranchen hele verden over. Det er menneskers sundhed, der er på spil. I mit jobområde arbejder jeg tæt sammen med shippingafdelingen, for der er mange vigtige detaljer at tage hensyn til, som f.eks. tidsforskelle og det kinesiske nytår, når man arbejder med internationalt salg. At være med til at sikre at det rigtige kød kommer det rigtige sted hen, på det rigtige tidspunkt er et stort og vigtigt ansvarsområde – og meget mere spændende end man måske umiddelbart forestiller sig.