MindsBehindMeat_logo

“Det er en spændende stor virksomhed i en rivende udvikling”

 

Ditte, Senior Manager, Strategy Support
i Danish Crown Pork Production.

Hvorfor synes du, at kødbranchen er en spændende branche?

 

Der er flere årsager til, at jeg holder af at arbejde i Danish Crown. Det er en spændende stor virksomhed i en rivende udvikling, hvor der er masser af udviklingsmuligheder. Jeg synes også, det er helt essentielt for Danmark, at vi fastholder vores landbrug og svineproduktion, hvor vi er nogle af de førende i verden og sikrer, at vi kan være selvforsynende på dette område i fremtiden. Det er essentielt, at vi plejer denne kæmpe eksportforretning. Derudover er det da også skønt at beskæftige sig med mad. For det handler om mad – og jeg elsker mad!

En lille sjov historie er, at min far er uddannet pølsemager og i mange år har været i virksomheden i forskellige funktioner. Da jeg var lille og folk spurgte, hvad jeg ville være, sagde jeg altid, at jeg skulle arbejde i Danish Crown – og det gik sørme i opfyldelse. Det samme gjorde min bror, og han er også endt her.

MindsBehindMeat_logo

Se filmen

Fortæl lidt om dit nuværende arbejde?

Jeg har netop skiftet stilling og er nu Senior Manager, Strategy Support i Pork Production, hvor jeg sidder med opfølgning og koordinering af strategiarbejdet. Jeg arbejder med diverse projekter og fra næste strategiperiode skal jeg være med til at definere og eksekvere strategien for afdelingen. Forinden det arbejdede jeg i eksportafdelingen, hvor jeg ligeledes var anker på strategien og med til at få denne op ad skuffen.

 

 

Lidt om dig selv

Jeg er 31 år og bor i Århus og jeg holder af at pleje omgangskreds og familie. Lidt tid til at læse finder jeg også, og så har jeg selv været med til at danne et netværk, som jeg løbende mødes og sparrer med.

Jeg startede for 6 år siden i praktik i Danish Crown, skrev mit speciale her og blev fastansat. Jeg har været så privilegeret selv at være med til at skabe og udvikle både min nuværende og tidligere funktion. Jeg har fået fantastiske udviklingsmuligheder i virksomheden.

TILMELD DIG INTERESSEBANKEN

 

Er du interesseret i at høre nærmere om karrieremuligheder i kødbranchen? Så tilmeld dig vores interessebank og få mails om event, nyheder og meget mere.

Tilmeld