Warning: mkdir(): No such file or directory in /srv/users/mindsbehindmeat/apps/mindsbehindmeat/public/wp-content/themes/website/Classes/OutputCache/OutputCache.php on line 129

Warning: mkdir(): No such file or directory in /srv/users/mindsbehindmeat/apps/mindsbehindmeat/public/wp-content/themes/website/Classes/OutputCache/OutputCache.php on line 129

Warning: file_put_contents(/srv/users/mindsbehindmeat/apps/mindsbehindmeat/public/wp-content/themes/website/output_cache/pages/2649/header.txt): failed to open stream: No such file or directory in /srv/users/mindsbehindmeat/apps/mindsbehindmeat/public/wp-content/themes/website/Classes/OutputCache/OutputCache.php on line 99

Warning: mkdir(): No such file or directory in /srv/users/mindsbehindmeat/apps/mindsbehindmeat/public/wp-content/themes/website/Classes/OutputCache/OutputCache.php on line 129

Warning: mkdir(): No such file or directory in /srv/users/mindsbehindmeat/apps/mindsbehindmeat/public/wp-content/themes/website/Classes/OutputCache/OutputCache.php on line 129

Warning: file_put_contents(/srv/users/mindsbehindmeat/apps/mindsbehindmeat/public/wp-content/themes/website/output_cache/pages/2649/body.txt): failed to open stream: No such file or directory in /srv/users/mindsbehindmeat/apps/mindsbehindmeat/public/wp-content/themes/website/Classes/OutputCache/OutputCache.php on line 99
MindsBehindMeat_logo

“Jeg synes kødbranchen er enormt spændende, fordi der er mange muligheder”

 

Paulina, Mestersvend,
Tarmafdelingen hos DAT Schaub.


Warning: file_put_contents(/srv/users/mindsbehindmeat/apps/mindsbehindmeat/public/wp-content/themes/website/output_cache/totalPosts.txt): failed to open stream: No such file or directory in /srv/users/mindsbehindmeat/apps/mindsbehindmeat/public/wp-content/themes/website/Classes/OutputCache/OutputCache.php on line 99

Hvorfor synes du, at kødbranchen er en spændende branche?

 

Jeg synes, at kødbranchen er enormt spændende, fordi der er mange muligheder. Det er en dynamisk og fleksibel branche, hvor man virkelig føler, at man har indflydelse. Som tarmrenser er der mulighed for at søge til udlandet efter endt praktik, hvilket åbner op for en masse nye oplevelser. Derudover er det super fedt at kunne løse de problemer, der opstår i løbet af dagen, og det giver en følelse af succes.
Vi har enormt høje standarder inden for fødevaresikkerhed, og vi har både dyrlæger og fødevareteknologer ansat til at sikre, at kvaliteten er i top.

MindsBehindMeat_logo

Se filmen

Fortæl lidt om dit nuværende arbejde?

Jeg er mestersvend hos DAT-Schaub, og jeg har været her i 5 år nu. Jeg får afdelingen til at hænge sammen, og jeg koordinerer medarbejdere, løn og kvalitetskontrol af produkterne. Jeg sidder både på kontor, er til møder og ude i afdelingen, hvilket giver mig en alsidig og spændende hverdag. Lønnen er rigtig god – både som lærling og som færdiguddannet – og du føler virkelig, at du er involveret på din arbejdsplads. Desuden har jeg snuset lidt til fagforeningsarbejde gennem mit job, hvilket bevidner om, at der er mange muligheder, der også ligger uden for din egen branche.

Lidt om dig selv

Mit navn er Paulina, og jeg arbejder til dagligt hos DAT-Schaub i Horsens. Det er vigtigt for mig, at jeg har et godt forhold til mine kollegaer, og at der er et stærkt socialt sammenhold. Det føler jeg, at jeg har hos DAT-Schaub, og jeg elsker, at der er plads til forskelligheder. Jeg har allerede nået mange af mine mål på kort tid, såsom at blive mestersvend, så i fremtiden drømmer jeg om at blive ved med at have en lederfunktion – og eventuelt videreuddanne mig til at blive en bedre leder.

TILMELD DIG INTERESSEBANKEN

 

Er du interesseret i at høre nærmere om karrieremuligheder i kødbranchen? Så tilmeld dig vores interessebank og få mails om event, nyheder og meget mere.

Tilmeld