MindsBehindMeat_logo

“Min store passion er godt håndværk”

 

Lasse, slagter,
Tican.

Hvorfor synes du, at kødbranchen er en spændende branche?

 

Min store passion er godt håndværk. Derfor er kødbranchen spændende for mig, da jeg får lov til at gøre kødet “til mit eget”. Jeg ved, at det jeg laver skal ud i en køledisk, så derfor er det også vigtigt for mig, at det er noget jeg kan stå inde for. Man kan blive utroligt mange ting inden for kødbranchen, hvilket også er noget, der appellerer til mig. En god dag på arbejde for mig, er en dag hvor alting spiller og går op i en højere enhed. Det er specielt vigtigt inden for kødbranchen, fordi der er så stramme krav til kvaliteten af vores produkter.

AFSPIL VIDEO

Fortæl lidt om dit nuværende arbejde?

Som industrislagter hos Tican parterer jeg grise og laver udskæringer efter kundens behov og ønsker. Gennem min uddannelse har jeg lært at slagte en gris helt fra start, til den ligger i butikken. Jeg elsker mit arbejde, fordi jeg har et godt kollegialt sammenhold, hvor vi hygger os, laver jokes og snakker med hinanden. Jeg har tilegnet mig en stor faglig viden inden for dyrenes anatomi, hvilket også er noget, som jeg kan bruge i min fremtidige karriere.

Lidt om dig selv

Mit navn er Lasse, jeg er 25 år gammel og arbejder som industrislagter hos Tican i Thisted. Jeg har prøvet lidt forskelligt inden for b.la. tømrer- og murerbranchen, men jeg endte som slagter, hvilket jeg er godt tilfreds med. Jeg føler, at jeg er god til mit arbejde. Desuden har jeg en søster, der bor på en gård, så det er fedt at kunne slagte nogle af hendes grise efter hendes ønske.
I fremtiden drømmer jeg om at starte min egen butik, hvor jeg måske har nogle medarbejdere. Jeg ved, at muligheden er der, jeg skal bare uddanne mig som gourmetslagter – en uddannelse jeg kan tage 1 år af, i og med at jeg allerede har erfaring som industrislagter.

TILMELD DIG INTERESSEBANKEN

 

Er du interesseret i at høre nærmere om karrieremuligheder i kødbranchen? Så tilmeld dig vores interessebank og få mails om event, nyheder og meget mere.

Tilmeld