MindsBehindMeat_logo

“Jeg synes at kødbranchen er spændende, fordi der er så mange muligheder”

 

Stephan, Application Food Technologist
i Essentia Protein Solutions.

Hvorfor synes du, at kødbranchen er en spændende branche?

 

Jeg syntes at branchen er spændende, fordi der indenfor funktionelle kød proteiner, og savory segmentet, er så mange muligheder for at videreudvikle og nytænke recepter og metoder for os og vores kunder.

MindsBehindMeat_logo

Se filmen

Fortæl lidt om dit nuværende arbejde?

Jeg er ansat som Application Food Technologist i Essentia Protein Solutions. Siden foråret 2018 har jeg været i praktik i Essentia og er netop blevet fastansat. Jeg skal fremadrettet primært varetage opgaver i forbindelse med udvikling og dokumentation af nye metoder og applikationer inkl. vedligehold og opdatering af eksisterende applikationer inden for vores smagsgivende produkter.

Lidt om dig selv

Jeg er uddannet kok fra Restaurant Miro i Aarhus, og så er jeg nyuddannet Procesteknolog med speciale i fødevarer. Jeg bor i Sønderborg med min kone og vores 2 drenge (2 & 5 år). Jeg har i de sidste 4 år brugt meget tid som fodboldtræner for et serie fodboldhold. Det sidste halve år har jeg dog fokuseret 100% på at afslutte min uddannelse og praktik. Jeg bruger stadig meget tid i køkkenet derhjemme på at eksperimentere med forskellige opskrifter. Det sidst nye jeg har kastet mig over er brygning af øl.

TILMELD DIG INTERESSEBANKEN

 

Er du interesseret i at høre nærmere om karrieremuligheder i kødbranchen? Så tilmeld dig vores interessebank og få mails om event, nyheder og meget mere.

Tilmeld