MindsBehindMeat_logo

“Jeg synes, det er enormt spændende, at der er sammenspil mellem økonomi og teknik”

 

Anders, Maskinmester i Danish Crown.

Hvorfor synes du, at kødbranchen er en spændende branche?

 

For mig er en virksomhed som Danish Crown enormt spændende. Jeg får lov at bruge en meget stor andel af de kompetencer jeg har tilegnet mig undervejs i mit uddannelsesforløb og dygtiggøre mig inden for disse.

Jeg synes, det er enormt spændende, at der er sammenspil mellem økonomi og teknik, og at skulle kunne argumenter for, hvorfor det er relevant at investere i nye tekniske løsninger. Det tiltaler mig meget, at der i mit job er en stor del af selvstændighed, og at jeg langt hen ad vejen kan få lov at tilrettelægge min arbejdsdag, som jeg selv ønsker. Ydermere synes jeg, det er spændende, da jeg kan få lov at komme ud og rejse med mit job, og besøge vores fabrikker uden for landets grænser.

AFSPIL VIDEO

Fortæl lidt om dit nuværende arbejde?

Jeg arbejder som projektleder i teknisk afdeling hos Danish Crown, og sidder til dagligt på hovedkontoret i Randers.

Mit primære fokusområde er energi. Det betyder at jeg beskæftiger mig med at optimere de tekniske anlæg på vores fabrikker, således at vi reducerer vores energiomkostninger.  Jeg har også ansvar for at få vidensdelt på tværs af alle de danske fabrikker, således at de hver især får hjælp til at implementere den mest energirigtige løsning. Mit primære fokusområde er forsyningsanlæg på fabrikkerne, så som køle- varme- og ventilationsanlæg.

Lidt om dig selv

Mit navn er Anders Papsø. Jeg er en 25 år og bor i Aarhus. I min fritid dyrker jeg motion, så som fitness løb mv. Foruden dette forsøger jeg at se mine kammerater så ofte som muligt. Jeg har en stor interesse i alt hvad der har med teknik at gøre, hvilket til tider også får arbejde og fritid til at flyde lidt sammen.

TILMELD DIG INTERESSEBANKEN

 

Er du interesseret i at høre nærmere om karrieremuligheder i kødbranchen? Så tilmeld dig vores interessebank og få mails om event, nyheder og meget mere.

Tilmeld